Thursday, April 14, 2011

boleh tak aku cakap aku matang??

Assalamualaikum..

walaupun tajuk entry macam agak melabelkan aku seorang yang perasan baik kome dengar penjelasan aku dulu..

ok,,pagi tadi aku bengang gila dengan seorang kawan aku nieh,,siapa biarlah jadi tanda tanya *kerut*..bengang tu memang tahap double Z lah!!dan biasa kalau aku bengang nieh aku memang tak kan segan silu nak melepaskan bengang aku kat sini biar orang tu tahu..
tapi tapi tapi,, tetiba akal aku yang waras bertanya 'kenapa?' dana sambung lagi 'kenapa kau mesti nak malukan dia kat blog kau dan buat dia jauh lebih terasa dari kau?'
kemudian hati aku 'aku bersalah, tak patot betul aku buat macam tu dekat mereka'
kemudian lagi aku pausekan player kat handset aku *tengah dengar lagu waktu tu.. dan terus fikir dan fikir..dia kawan aku, mungkin dia ada alasan dia sendiri untuk buat macam tu. selagi aku boleh tersenyum kenapa aku mesti nak menjatuhkan dia??kenapa aku mesti nak sakitkan hati lebih dari sakitnya hati aku??sampailah hati aku membuat konklusi untuk biarkan ia bagai angin (angin sepoi2) lalu,,sedap kot!haha

satu lagi, baju yang sedang aku pakai nie membuatkan aku cantik tak?haha (satu lagi ayat perasan)..bukan macam tu yang sebenarnya, bila aku pakai baju nie, kebanyakan orang akan tegur 'wah femininenya' atau 'wah cantiknya' dan paling best ratu kat rumah aku cakap 'imah nampak matured bila pakai baju nie,' wah2..itu membuatkan aku tersenyum sepanjang hari..wee~~
ok taknak pakai baju nie sebab nampak macam riak la pula kan?!
ha, tulah aku rasa yang aku nie macam dah matang sikit.sikit je la kalu seguni tu melampau la kan..
oh ya, ini bukan perasan.ini keyakinan atau self esteem..*peace*

eh,tadi nampak seorang laki arab yang tinggi gila dengan tak taulah kawan ke awek dia yang rendah(tinggi la daripada aku),, sikit lagi nak sampai bahu laki tuh..macam sweet.. (xde kena mengena dengan post kali nie..ngeee


nota kaki:final dipostpon sehingga 11jun..itu mengambil sebahagian winter break kami..xpe2
nota kaki lagi:dah tak amek tusen doktor abduh dah..huhu..
nota kaki lagi lagi:jeles gila Qis dapat ciuman dr.basma yang cun habis tuh..xaci2..
nota kaki lagi lagi lagi:to dr.basma,,we love you..


p/s:beranikanlah diri untuk jdi volunteer kalau nak dapat pelukan dr.basma!

3 comments:

  1. mimpi ngeri??? huh... k.nyah bkn mimpi ngeri tapi mmg ngeri... sy tlah cbe dragut sms bermtoskal...yuhu... ngeri woo... alhamdulilah sume slamat...=)

    ReplyDelete
  2. baju pe yg kmu pkai tuh??hahah

    ReplyDelete
  3. hei..hati2 len kali..nsib baikla..

    my mind:baju biasa jer warna kelabu pulak tu..haha

    ReplyDelete